Om destruction.nu

På den här bloggen kommer du att kunna läsa om tekniska prylar från världens alla hörn, både fantastiska prylar som gör helt makalösa saker och lite mer onödiga saker som enbart byggs för att det är möjligt. Det är det fina med tekniken och den tekniska utvecklingen, och framför allt det fina med varje uppfinnarens kreativa tänkande. De hittar problem och de hittar lösningar, som ingen annan tidigare har tänkt på, vilket i sig är en gåva till mänskligheten. Om denna uppfinningsrikedom inte hade funnits hos människan, om inte viljan till bättre och lättare liv fanns, skulle vi inte ha kommit så långt som vi gjort idag.

Produkter som lämnar avtryck

Bloggen kommer att handla om specifika produkter som verkligen har lämnat ett avtryck hos mig. Det är roliga, underhållande, smarta och klyftiga prylar som det kommer att fyllas på med här på sidan. Förhoppningsvis kommer ni, liksom jag, att upptäcka helt nya sidor av mänskligheten och kanske kan jag hjälpa er med att hitta de bakomliggande orsakerna till dess existens. Helt enkelt få er att reflektera mer över produkten ifråga, istället för att bara bli medveten om vad den gör. Det finns alltid intressanta historier och anledningar bakom varje ny uppfinning som ser dagens ljus.

Spännande och nyttig

Jag som kommer att tillhandahålla er med dessa uppgifter heter Henrik, kallas i princip alltid för Henke, och jag älskar allt som har med tekniska prylar att göra. Jag kan inte riktigt få nog av dem, de är liksom en del av livet som känns spännande och nyttig på en och samma gång. Även om jag själv har försökt att utveckla egna prylar, så kommer jag aldrig att matcha de som dag efter dag dyker upp, där vissa verkligen omkullkastar tidigare vetskap och skapar sådant som bara gått att läsa om i romaner eller se i filmer. Med andra ord så finns framtiden i de tekniska prylarna och vill du hålla dig uppdaterad och förberedd inför framtiden så är det här du ska leta!

Det kan hända att alla inlägg inte kommer att handa om tekniken. När jag sitter vid rodret av min egen blogg så kan det mycket väl hända att jag kommer bli lite personlig emellanåt eller att jag spårat in på något helt annat, men förhoppningsvis blir det en mindre, obetydlig del av innehållet.