Flic

Det finns människor idag som enbart gör saker för att vardagen ska bli lättare att hantera. På så sätt är vi idag ett mycket bortskämt folk, eftersom att mycket av det som vi använder idag är vidareutvecklingar av sådant som redan existerat. Det betyder att vi inte behöver kämpa lika mycket, inte orka lika länge som vi var tvungna att göra för bara 70 år sedan. Det har alltså hänt extremt mycket på bara en generation, och från att ha varit ett samhälle med människor i fysiskt arbete, så har vi snarare blivit ett tjänstesamhälle som förlitar oss på tekniken som finns i vår omvärld.

Den utvecklingen är både på gott och ont. Dels så driver det mänskligheten framåt, mot nya nivåer och högre levnadsstandard, men det påverkas oss givetvis fysiskt. Det vi inte har hunnit anpassa oss till fullt ut är vad denna nya levnadsstandard gör med våra kroppar. Den kroppsliga förändringen som skett i västvärlden talar sitt tydliga språk för att människokroppen inte är byggd för sättet vi arbetar på idag, så vi behöver hitta andra sätt att tillfredsställa de behoven.

Men vissa saker som kommer är bara för gulliga att motstå. Flic är ett otroligt enkelt sätt att göra vardagen enklare. Genom ett knapptryck inträffar det som du har programmerat ska inträffa, som styrs via din telefon. Genom ett knapptryck kan du kontrollera olika delar av livet på ett mycket interaktivt och smidigt sätt. Det är helt klart värt att hålla koll på för de som är intresserade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.