Välkommen till min blogg

Välkomna till den makalösa världen av fantastiska, och lite löjliga, grunkor! Det är jag, Henke, som kommer att ta med er på en resa genom teknikens under och det som betraktas som lite mindre väl utvecklat. Det kommer att blandas friskt och fräscht här på bloggen mellan sakerna som haft en betydande del i världshistorien och mellan sakerna som betraktas som ganska lustiga. Teknik och prylar är en aldrig sinande källa av resultat av många olika, tokiga idéer, några mer lyckade än andra.

Anledningen till att jag drar igång den här bloggen beror på att jag verkligen inte kan få nog. Jag känner att jag behöver dela med mig av mina upplevelser tillsammans med omvärlden och prata teknik och prylar tills öronen blöder. Jag fascineras av dessa prylar och mojänger som alla är upprinnelsen av idéer som vi människor kommer på för att lösa problem och utmaningar i vår vardag. På många sätt är varje enskild uppfinning ett bevis på att vi är ett släkte som har mycket att ge och som kan åstadkomma fantastiska saker, bara vi ger oss tusan på att få det gjort.

Förhoppningsvis delar ni min kärlek till allt som har med teknik och prylar att göra. Kanske blir det så att ni lär er något helt nytt, eller till och med kommer på en ny idé på en teknisk pryl. Det är det enbart framtiden som vet, men om min blogg skulle bli upphovet till en enda tanke på en ny uppfinning, skulle det vara värt vartenda ord som jag skrivit och kommer att skriva. Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *